… in mojo sodelavko spravila v jok.
Že ko sem bila 5 dni nastanjena skupaj z Inti v Šmarjeških toplicah sem kot skrbna mati naštudirala kako jo bom presenetila na daljavo. Po tem, ko bo brez mene ostala na rehabilitaciji, jaz pa bom v polnem pogonu v službi in doma.

Če ne veš zakaj sva bili na rehabilitaciji v toplicah, potem si lahko zgodbo od začetka prebereš TUKAJ. 

Presenečenj za hčerko mi nikoli ni bilo preveč težko naštudirati in splanirati

Verjetno je za to kriva moja neizmerna ljubezen do tega prisrčnega bitja, ki je zraslo v mojem telesu 🙂
Torej, načrt je bil narejen že v času bivanja v toplicah in po nekaj dneh po mojem povratku domov je bil čas, da moje presenečenje tudi izpeljem.
In zgodba je takšna:
Moji hčerki neizmerno paše, da jo močno božam po lasišču, z blazinicami prstov, malo tudi z nohti. Ne preveč seveda. Všeč ji je če jo vlečem za čop, tako ob lasišču, da se koža lasišča napne. Ne veš kakšen je občutek? Naredi si čop bolj na vrhu glave in primi čop nekje pri elastiki, tako za zagrabiš na široko z dlanjo širši par las. In narahlo vlečeš. Za mojo hčerko, čist uživancija. Jaz pa se hecam, da jo lasam 😉

Skratka, naročiti sem jo želela na tajsko masažo glave, vratu in ramen, ker tele Tajke resnično obvladajo človeško telo in vedo kaj paše, kako postaviti prste, komolce in dlani. Res delajo čudeže.
Torej nekega večera sem poklicala v Wellness Vitarium v Šmarjeških toplicah in mojo Inti naročila za naslednji dan ob 17.00 uri na tajsko masažo glave ter prosila, da mi masažo dajo kar na račun sobe. Moja hčerka o vsem tem seveda ni vedela nič.
Nato sem poklicala na recepcijo in prijaznega gospoda/receptorja, ki se je oglasil na telefon prosila za uslugo. Povedala sem mu kakšen je moj načrt in ga prosila, da hčerki napiše naslednje sporočilo:

Draga moja hčerkica,
Jutri ob 17.00 pojdi v Wellness center Vitarium, kjer te čaka sproščujoča masaža glave.
Tvoja mamica 

Receptorja sem prosila, da sobarice naslednji dan sporočilo pustijo na postelji moje hčerke.

In kaj se je zgodilo naslednji dan? Te zanima reakcija moje Intice?
Klikni TUKAJ in preberi.