Družabne igre

 • Človek ne jezi se miška (družabna igra)
  Družabna igra za vse priložnosti, ena najbolj razširjenih po svetu. Primerna je za otroke od treh let dalje, igra pa jo lahko tudi do 6 igralcev. Cilj igre je pripeljati svoje štiri figurice preko igralnega polja nazaj v svoj dom. Igralci se premikajo glede na število pik na kocki, na kar vpliva le sreča. Pot pa je seveda še polna ovir, ki jih predstavljajo nagajivi soigralci! Igra za veliko smeha in zabave, včasih pa tudi malo jeze…
 • Poklici (družabna igra)

  Poklici (družabna igra)

  7,90 € z DDV
  Slikovita sestavljanka, ki na enostaven in barvit način otroku predstavi 6 različnih poklicev. Igra je poučna, saj otrok spoznava osnovno orodje in pripomočke, ki jih pri svojem delu uporabljajo pek, frizer, poštar,... Slike so preproste, prav tako sestavljanje posameznih delov sestavljanke, tako da bo sestavljanje veselilo tudi najmlajše. Starši ali vzgojitelji pa lahko malčkom z dodatnimi vprašanji in razlagami dela v posameznih poklicih pomagajo še intenzivneje širiti znanje…
 • Sestavimo družino (družabna igra)
  Sestavimo družino je poučna igrica za otroke, starejše od dveh let, s katero pa se bo lahko zabavala cela družina. S sestavljanjem simpatičnih sličic živalskih staršev in mladičkov v pare se otroci učijo spoznavati različne vrste živali, njihova imena ter imena mladičev, poleg tega pa opazujejo njihovo življenjsko okolje. Igra vsebuje 20 parov različnih živali in pomembno vpliva na otrokovo zaznavo vloge družine in njenih članov ter odnosa med starši in otroci. Otrok lahko sličice sestavlja tudi sam in tako krepi svoje ročne spretnosti, skozi igro pa razvija tudi sposobnost povezovanja oblik, opazovanja slik in uri svoj spomin.
 • Spomin (Družabne igre)

  Spomin (družabna igra)

  9,99 € z DDV
  Vsak igralec obrača po dve kartici in skuša poiskati par. Zmagovalec je igralec, ki zbere največ parov slik. Idealna igra za preživljanje družinskih uric. Igra je primerna za otroke stare nad 3 leta.
 • Spoznajmo abecedo (družabna igra)
  Odlična igrica za radovedne otroke, starejše od treh let, saj bodo skozi igro spoznali slovenske črke. S sestavljanjem simpatičnih podob in črk se otroci srečajo s posameznimi črkami abecede, si ogledujejo njihove oblike in jih poimenujejo. Predstavljenih je vseh 25 črk slovenske abecede. Starši ali vzgojitelji lahko skupaj z otroki vadijo pravilno poimenovanje in izgovorjavo črk ter jih sestavljajo v enostavne besede. Prav tako jih lahko postavljajo v vrsto kot v abecedi, naštevajo predmete, ki se začno s posamezno črko, iščejo sopomenke, skupine besed,... in tako še razširijo njihovo poznavanje črk.
 • Učimo se seštevati (družabna igra)
  Enostavna matematična igrica za otroke, starejše od štirih let, zabavna za vso družino. Mlajši otroci bodo lahko povezovali enake podobe v enostavno sestavljanko, starejši otroci pa se bodo s sestavljanjem številk skozi igro hitreje in lažje naučili osnov matematike – seštevanja in odštevanja. Igra barvito predstavlja 10 različnih vrst sadja: limone, hruške, jabolka, maline, banane, ... ki jih otroci poznajo in jih imajo radi. Vsebuje 40 različnih kosov – 10 sestavljank s štirimi deli, na vsakem je številka in ravno toliko kosov sadja. Sestaviti jih je potrebno v pravilnem vrstnem redu tako, da s pomočjo seštevanja in odštevanja kosov sadja na prvih treh delih dobimo na zadnjem delu sestavljanke končno vsoto.
 • Talking Tom Set iger 1Talking Tom Set iger

  Talking Tom set iger 5 v 1

  11,90 € z DDV
  5 v 1 je zbirka najboljših otroških iger, ki že stoletja kljubujejo zobu časa – Človek, ne jezi se, Kače in lestve, Kraljevska igra gosi, Dirka in Pachisi. Vsebina: 2 veliki obojestranski igralni ploščici, 16 velikih figur iz aplikacije Talking Tom and Friends, 1 standardna kocka, navodila. Število igralcev: 1-16 Velikost: 30.5 x 22 x 5 cm Primerno od 3-10 let.

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri