Mia in jaz (Mia and me)

Mia in jaz (Mia and me) je priljubljena risanka, v kateri kot glavna junakinja nastopa deklica Mia. Deklice risanko seveda naravnost obožujejo. Vstopite v čudežni svet samorogov in preglejte pestro ponudbo izdelkov z motivom Mie in Onchow-a, kot so npr. otroška oblačila, šolske torbe, otroška darila, otroške brisače, in še, in še.

12 letna Mia se znajde v čudežnem svetu z imenom Centopia, ki je poln škratov, samorogov in zmajev. Nekdaj idilično kraljestvo pa je sedaj v nevarnosti. Zlobna kraljica Panthea želi ujeti samoroge in se polastiti njihove čudežne sposobnosti, s katero lahko ostanejo večno mladi. Mia poskuša rešiti vrsto samorogov in ves svet.

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri