Talking Tom and Friends

 • Talking Tom Set iger 1Talking Tom Set iger

  Talking Tom set iger 5 v 1

  11,90 € z DDV
  5 v 1 je zbirka najboljših otroških iger, ki že stoletja kljubujejo zobu časa – Človek, ne jezi se, Kače in lestve, Kraljevska igra gosi, Dirka in Pachisi. Vsebina: 2 veliki obojestranski igralni ploščici, 16 velikih figur iz aplikacije Talking Tom and Friends, 1 standardna kocka, navodila. Število igralcev: 1-16 Velikost: 30.5 x 22 x 5 cm Primerno od 3-10 let.
 • 0167_Talking_Friends_Family_Magnet10167_Talking_Friends_Family_Magnet
  Saj vemo kaj razmišljate! Iščete velik Talking Friends magnet za vaše velike magnetne potrebe. No, naprej ne rabite iskati, ker imamo prav takega! Velik magnet Talking Friends. Lastnosti: - 1x velik magnet za na hladilnik - zabavne poze najbolj priljubljenih govorečih prijateljev - Dimenzije: 11 x 11 cm Licenčni izdelek!
 • 0166_Talking_Friends_Kolekcija_magnetov10166_Talking_Friends_Kolekcija_magnetov
  Ne morete si pomagati, da jih ne bi imeli. In tega ne morete razložiti :). Magneti - le kako delujejo? Ta set Talking Friends magnetkov vam bo vsekakor pomagal pritegniti pozornost vaših prijateljev in okrasiti vaš hladilnik ali kakšno drugo kovinsko površino. In zakaj jih ne bi uporabili kot darilo? Lastnosti: - set 8ih magnetkov - obrazi likov: Tom, Angela, Ben, Gina, Pierre, Ginger, Larry and Hippo - Dimenzije: 4 x 4 cm Licenčni izdelek!

Talking Tom je simpatični govoreči prijatelj, ki se je iz mobilne aplikacije preselil v realni svet. Talking Tom je zagotovo najbolj slaven maček na planetu, njegovi govoreči prijatelji pa mu ves čas delajo družbo. Tudi pri nas. Razveselile vas bodo otroške igrače, magnetki in darila.

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri