Urnik Ledeno Kraljestvo (Frozen)

Imate doma nadebudnega šolarja? Za vaše male šolarje smo pripravili nepogrešljiv šolski pripomoček – Urnik z junaki iz risanke Ledeno kraljestvo (Frozen). Otroci ga bodo potrebovali v šolski torbi, doma nad pisalno mizo, pa morda še kakšnega v šoli.

moj urnik ledeo kraljestvo slika 400_300Urnik smo pripravili na velikost A5, to je polovica A4 lista, predlagamo pa da ga natisnete na malo debelejši papir.

IZPOLNI ZA PRENOS URNIKA


Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

S klikom na gumb “Pošlji” se strinjate s prejemanjem naših e-obvestil in Splošni pogoji

Ste vedeli, da je za otroka prvi šolski dan najtežji. Pedagogi celo trdijo, da je začetek šolskega leta za najmlajše otroke najbolj kritično obdobje, saj se podajajo v povsem novo pustolovščino, bojijo se pričakovanj, novih sošolcev in učitelja, s katerim se bodo spoznali.

Vi mu lahko pomagate z vzpostavitvijo dnevne rutine, kar pomeni, da ga pravočasno pospremite v posteljo ter si vnaprej organizirate vaš prosti čas, ki bo namenjen šolarčku in njegovim šolskim obveznostim.

Na začetku od otroka ne smete zahtevati preveč, saj je že tako ali tako pod stresom. Najboljši recept za pravo mero je, da si v spomin prikličete občutke, ki ste jih vi doživljali v šolskih časih.

Maja, Petra in PinkZebra vam želimo znanja in prijetnih doživetij polno in nestresno šolsko leto!

Potrebuješ še kaj?