Juhuhuuuu, za mano so že trije tedni! Trije tedni z veliko več zdrave hrane in gibanja. Trije tedni dobrega počutja, predvsem pa optimizma za naprej. before_afterPravijo, da v prvem mesecu hujšanja napredek opaziš le sam pri sebi, v drugem mesecu so rezultati že vidni tudi tvojim bližnjim in tretji mesec ponavadi napredek opazi tudi širša okolica oz. tisti, ki nas vidijo bolj poredko. No, lahko bi rekla, da pri meni tole velja. Sama že čutim malo razliko, predvsem okrog pasu, ampak tega malega koraka k vitkosti se še ne opazi navzven. Če bom takole nadaljevala, lahko prva opažanja, da me je “pobralo” in prve pohvale pričakujem nekje v drugi polovici maja.

 

 

Izzivi tega tedna

Ja seveda, da spet sladkarije! Mislim, več kot očitno je, da se pri sladkem komaj kontroliram. Ravno danes, ko tole pišem, sem vase vrgla že 3 čokoladne jajčke 😳 (k sreči tiste male, ki so ostali še od Velike noči). Pa kaj naj? Ustavila se bom pri teh treh, in jutri gremo dalje brez spominov na Veliko noč. Sem si že pripravila suhe krhlje, če bo slučajno kakšna panika.

Naslednji izziv je bil čas za tek. Running-woman-550V tem tednu sem uspela iti le 2x, s čimer nisem zadovoljna. Vsaj 3x je moj cilj, zato se bom mogla v tem tednu toliko bolj potrudit. K sreči zdaj tudi pri teku pridobivam na kondiciji in preteči 8 km je že nekaj časa šala. Problem je vedno v času. Se mi zdi, da me vse prehiteva… Ta teden pa bom šla najprej tečt v dnevih, ki si jih bom zadala, pa naj za kaj drugega zmanjka časa. To logiko bom pač mogla posvojit.

Kaj pa bilanca?

Hmmm ja, po 3 tednih bi že lahko potegnila črto in seštela oz. odštela določene stvari. Kar tako, za motivacijo! V treh tednih sem:

  • izgubila 3 kg (jaaaa, no, na 66,6 sem že 😎)
  • pojedla vsaj 20 sendvičev manj kot bi jih sicer 🌭
  • pojedla kar nekaj kil solate (cca. 2x več kot bi je sicer) 👍
  • skuhala 2x več toplih obrokov kot bi jih sicer (jap, sem zadnjič pisala o tem, kako zelo je načrtovanje pomembno)
  • pojedla 1,5 kg čokolade manj kot bi jo sicer 🙊 (Prej sem jo ziher vsak dan 100g. Groza, vem…😞)
  • pretekla že skoraj 80 km 🏃

Ko takole pogledam na stvar, sem ekstra zadovoljna! Zato nadaljujem in upam, drage moje, da ste še vedno z mano!

Želim vam lep in uspešen teden!

 

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup!