Vse za plažo

VSE ZA PLAŽO:
V ponudbi vse za plažose nahajajo prekrasne kape s šiltom za zaščito proti močnemu soncu, pa čudovite japanke, kompleti s kanglico in lopatko za najmlajše, pa različne kopalke in brisače z najljubšimi risanimi junaki. Otroci bodo na plaži zaposleni z različnimi igrami, zavili se bodo v svojo najljubšo brisačo, obuli čudovite sandalčke in veselo tekali naokoli. Zagotovo pa bosta vesela tudi mamica in očka.

POTISK:
Potisk z liki najljubših junakov: Miki mišek, Pujsa Pepa, Ledeno kraljestvo, Vojna Zvezd, Ninja želve, Avtomobili, Avioni, Mia in jaz, Maša in medved in drugi na izdelkih vse za plažo.

DOSTAVA:
Dostavimo hitro, tudi v 1 dnevu od oddanega naročila oziroma prejetega plačila.

100% GARANCIJA NAKUPA:
Vse naročene izdelke lahko brez razloga vrnete v roku 15 ni od nakupa, mi pa vam bomo nakazali vrednost vrnjenega izdelka.

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup! (razen na že znižane izdelke)

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri