Pokličite nas!

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 70€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Filtriraj

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine PinkZebra 

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU

Eva Avbelj s.p.
Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake
Tel.: +386(0)41 906 975
Email: info@pinkzebra.si
Spletna stran: www.PinkZebra.si
Facebook: https://www.facebook.com/pinkzebra

ID za DDV: 53501080
Matična številka: 053383000
TRR/IBAN: SI56 2900 0005 2459 203
Dejavnost: G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Datum vpisa pri AJPES: 22.9.2017

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine PinkZebra PinkZebra določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Eva Avbelj s.p. Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake (v nadaljevanju ponudnik).

Pogoji poslovanja spletne trgovine PinkZebra www.pinkzebra.si  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ter s priporočili TZS.

Spletna trgovina PinkZebra PinkZebra deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne trgovine PinkZebra je brezplačna. Izberete in naročite izdelke ter jih uvrstite v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo naročilo oddate. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na našem strežniku.

Cene

Vse navedene cene izdelkov v naši trgovini so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). PinkZebra si pridržuje pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko naročilo v spletni trgovini PinkZebra potrdite, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Eva Avbelj s.p., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V spletni trgovini PinkZebra so navedene cene kot redne cene izdelkov, akcijske cene in posebna ponudba.  Akcijske cene in posebna ponudba so v spletni trgovini PinkZebra primerno označene in veljajo za vse kupce spletne trgovine PinkZebra PinkZebra.

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno…odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas po telefonu 041 906 975, po mailu info@pinkzebra.si ali direktno na proizvajalca izdelka.

Odveza odgovornosti

PinkZebra se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja in v spletni trgovini PinkZebra. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da podatkov ne uspemo popraviti. V takem primeru vas bomoobvestili o eventualnih spremembah in vam omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na:

 • E-naslov: info@pinkzebra.si ,
 • Tel:  00386 (0)41 906 975,
 • Naslov: Eva Avbelj s.p., Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake.

Načini plačila

Spletna trgovina PinkZebra PinkZebra omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo po predračunu

V kolikor ste v nakupovalnem postopku izbrali način plačila po predračunu vas prosimo, da plačilo po predračunu poravnate za tem, ko prejmete predračun na vaš e-naslov.

Svoje obveznosti lahko poravnate preko spletne banke kot tudi neposredno na banki ali pošti.

Prosimo, da plačilo po predračunu poravnate v roku 2 delovnih dni od prejema predračuna na vaš e-naslov. V primeru, da bodo naročila neporavnana, sistem za urejanje naročil, naročila avtomatsko izbriše.

Plačilo po povzetju

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo preko spletne trgovine PinkZebra PinkZebra poslali potrdilo o prejemu naročila. Kupnino plačate dostavni službi ob dostavi naročenega blaga. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je možno z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila.

Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke lahko plačate tudi ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.

Pri gotovinskem plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR za pakete v vrednosti do 98 EUR oziroma za pakete višje vrednosti provizijo 1,07 % od vrednosti paketa in najmanj 1,05 EUR.

Vsa naročila z izbiro plačila po povzetju bomo obravnavali kot končno in nepreklicno naročilo.
V kolikor naročenega blaga ob dogovorjenem datumu ne boste prevzeli, stroške ponovne dostave krijete vi.

POMEMBNO:
V kolikor izdelki, ki ste jih naročili niso na zalogi, vam bomo sredstva rezervirana za plačilo, sprostili nazaj na vaš TRR račun.

Dostava

Spletna trgovina PinkZebra PinkZebra nudi dostavo za naročeno blago z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije.
Dostavo opravi pogodbeni izvajalec Pošta Slovenije na navedeni naslov na območju Slovenije.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave:

– od 2 do 3 dni: kadar je izdelek na zalogi

– Izdelek je v prihodu. O natančni dobavljivosti vas bomo obvestili. Ta status je namenjen izdelkom, ki jih trenutno ni na zalogi, a je pričakovana dobava v roku 1 tedna. O natančni dobavljivosti vas bomo kontaktirali ter se dogovorili o nadaljnjem poteku naročila.

V primeru naročila izdelkov z različnimi dobavnimi roki (razen statusa Izdelek je v prihodu), bo dejanska dobava izvedena v skladu z najdaljšim navedenim rokom. Kadar izdelek nima zaloge in tudi dobave izdelka ne pričakujemo več, se izdelek odstrani iz ponudbe na spletni strani.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Dostava se izvrši na naslov, ki ga navedete ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje naročenega blaga.

Strošek dostave:

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,90 eur. Za vsa naročila nad 70 eur je poštnina brezplačna.
Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo Pošti Slovenije?

Če se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke si Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga BN02/UPN v višini 1,05 eur za pakete v vrednosti do 98 EUR oziroma za pakete višje vrednosti provizijo 1,07 % od vrednosti paketa in najmanj 1,05 EUR.

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo,  kontaktirate nas lahko na:
Tel.: +386(0)41 906 975
E-mail: info@pinkzebra.si

Vračilo blaga

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V 14 dneh od prevzema blaga imate pravico, da nam na e-naslov: info@pinkzebra.si ali na tel: +386(0)41 906 975 (pon-pet: 8-19h in sob: 8-13h), sporočite, da odstopate od nakupa, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za vašo odločitev.

Blago nam morate vrniti najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Ne glede na obliko odpovedi nam morate predložiti kopijo računa. Prejeto blago morate vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Prejeta plačila vam vrnemo na vaš TRR. Vračilo opravljenih vplačil izvedemo v roku 3 dni po tem ko prejmemo blago na naš naslov. Vračilo lahko zadržimo, dokler ne prejmemo vrnjenega blaga ali dokler ne pošlje dokaza, da ste blago poslali nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov – povezava: http://www.zps.si/images/stories/zakoni/zvpot_enpb_dec11.pdf (neuradno prečiščeno besedilo).

Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroške na naslov: Eva Avbelj s.p., Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake. Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: info@pinkzebra.si  ali na tel: +386(0)41 906 975 (pon-pet: 8-19h in sob: 8-13h).

Menjava blaga

Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za ustrezno velikost. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

Stvarna napaka

Napaka je stvarna:

 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 • če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 • če smo vam izročili izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Preverjanje primernosti izdelka

Primernost izdelka za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju izjav o značilnostih blaga, ki smo vam jih dali mi ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Uveljavitev stvarne napake

O morebitni stvarni napaki,nas morate obvestiti na lastne stroške, v zakonsko določenem roku. Obvestilo mora vsebovati natančen opis napake. Omogočiti nam morate pregled izdelka. Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.

Shranjevanje pogodbe (naročila)

Vsa opravljena naročila in kopije računov arhiviramo na naslovu Eva Avbelj s.p., Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake. Kopijo lahko vedno pridobite z zahtevo poslano na e-naslov: info@pinkzebra.si.

Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Garancija preneha veljati pri:

 • neupoštevanju navodil za uporabo,
 • popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
 • malomarnem ravnanju z izdelkom,
 • poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

Varovanje podatkov

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine PinkZebra je:

 • Eva Avbelj s.p.
 • Vidrga 3, Vidrga
 • 1411 Izlake
 • tel: +386(0)41 906 975
 • E-mail: info@pinkzebra.si

PinkZebra se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost pri uporabi naše spletne trgovine PinkZebra in razvijala tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno trgovino PinkZebra www.pinkzebra.si.

Zbiranje osebnih podatkov

Z nakupovanjem v spletni trgovini PinkZebra dovoljujete, da Eva Avbelj s.p. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varovali v skladu z ZVOP-1, ščitili pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam ter jih bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo. Zavezujemo se tudi k trajnemu varovanju vseh vaših osebnih podatkov.

Spletna trgovina PinkZebra lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini PinkZebra. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne trgovine PinkZebra in optimizacijo.

Uporaba osebnih podatkov

Podatke zbiramo z namenom zagotavljanja pravilnega delovanja naše spletne trgovine PinkZebra ter nudenja zahtevanih storitev. Vaše podatke lahko uporabimo tudi za namene internih tržnih raziskav in obveščanje o novostih v spletni trgovini PinkZebra kot tudi o novostih glede izdelkov ali storitev, ki jih nudi podjetje Eva Avbelj s.p.. Podatke strank hranimo trajno in jih uporabljamo v trajno rabo dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice.

Uporaba piškotkov – Splošno pojasnilo

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 70€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri