Pokličite nas!

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Filtriraj

Strošek dostave

Brezplačna dostava:

Ob naročilu nad 100 eur poštnino časti PinkZebra.

Ob plačilu po povzetju pa ti kljub temu ostane še strošek poštne provizije, katero plačaš dostavljavcu. Poštna provizija znaša 1,05 eur za nakup do 98 eur ali 1,07% za nakup višjih vrednosti, a ne manj kot 1,05 eur.

Strošek dostave:

Strošek dostave za naročila manjša od 100 eur  je 5,90 eur v primeru, da naročene izdelke plačaš po predračunu na naš TRR. Strošek dostave je enoten za dostavo po celi Sloveniji.

Če se odločiš, da boš izdelek plačal dostavljalcu z gotovino (po povzetju) pa ti Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna dodatno še poštno provizijo in sicer v višini 1,05 eur za pakete v vrednosti do 98 EUR oziroma za pakete višje vrednosti provizijo 1,07 % od vrednosti paketa in najmanj 1,05 EUR.

Cenejša dostava je torej ob nakazilu na naš TRR – tvoj prihranek znaša 1,05 eur, saj plačaš le dostavo v višini 5,90 eur.

Za vse informacije smo ti z veseljem na voljo.

Kontaktirate nas lahko na:

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri