Pokličite nas!

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Filtriraj

Načini plačila

V spletni trgovini PinkZebra ti zaenkrat ponujamo dve možnosti plačila, in sicer:

1. Plačilo po predračunu z nakazilom na naš TRR

Ko naročiš izdelek in izbereš plačilo na TRR, na svoj mail prejmeš podatke za nakazilo. Nakazilo lahko izvršiš preko svoje spletne banke ali pa na bančnem oziroma poštnem okencu.

V primeru takšnega plačila je strošek dostave 5,90 eur oziroma strošek dostave časti PinkZebra, če naročiš izdelke v vrednosti več kot 100 eur.

2. Plačilo po povzetju

Ob naročilu izdelkov se lahko odločiš, da izdelke plačaš dostavljavcu z gotovino ko ti izdelke dostavi na dom. V tem primeru ti bo dostavljalec zaračunal še 1,05 eur poštne provizije. To velja tudi v primeru naročila nad 100 eur, saj mi plačamo poštnino, ti pa moraš dostavljavcu plačati potem le 1,05 eur poštne provizije.

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri