Pokličite nas!

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 70€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Filtriraj

Šolske potrebščine

Prikazovanje 1–16 od 26 rezultatov

ŠOLSKE POTREBŠČINE:
V trgovinici PinkZebra ti ponujamo različne šolske potrebščine. V ponudbi najdeš: šolske torbe oziroma šolske nahrbtnike primernih velikosti, pa manjše nahrbtnike za na izlet ali vrtec, peresnice, vrečke za copate in športno opremo, sete za ustvarjanje, flomastre, voščenke, barvice, radirke, set šolskih potrebščin in še in še.

POTISK:
Vse šolske potrebščine so lično potiskane z liki najbolj priljubljenih risanih junakov. Na primer Ana in Elsa iz Ledenega kraljestva, pa Ninja želve, Spiderman, Darth Vader in Kylo Ren iz Vojne zvezd, Mia in jaz, Pujsa Pepa ter mnogi drugi.

Redno pripravljamo tudi različne ugodnosti ob nakupu, popuste, brezplačno poštnino in podobno. Dostavimo pa zelo hitro, tudi v 1 dnevu od oddanega naročila oziroma prejetega plačila.

Otroci zelo radi izbirajo svoje nove šolske potrebščine, še posebej pri odhodu v prvi ali drugi razred. In ravno ti otroci pri nas najdejo pestro ponudbe resnično lepih izdelkov.

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup! (razen na že znižane izdelke)

Zagotavljamo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 70€

Licenčni izdelki

Naročila odpremimo isti dan

Možnost vračila 15 dni

Enostavno plačilo in varen nakup

Vsi izdelki so na zalogi

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri