Po zaključku naročila na svoj elektronski naslov prejmete kopijo naročila. S sporočilom na naš elektronski naslov info@pinkzebra.si imate možnost preklicati  svoje naročilo. V primeru da smo vaše naročilo že oddali na dostavo, pri prejemu pošiljke le-to zavrnete, pošiljka se bo vrnila na naš naslov in s tem je naročilo preklicano. V tem primeru kupec nimate nobenih stroškov z naročilom. V primeru kasnejšega preklica naročila, po prejemu blaga, ravnate v skladu z našimi splošnimi pogoji.

Originalni račun za naročene izdelke kupec prejme v pošiljki z naročenim blagom. Račun se hrani v našem podjetju, kupec lahko prepis računa pridobi s pisnim zahtevkom na naš naslov ali zahtevkom za naš elektronski naslov info@pinkzebra.si .

 

Oddaja naročila

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in kliknite na gumb “Dodaj v košarico“. Nadaljujete s klikom na gumb »Naprej na naročilo«.

Če želite odstraniti ali zmanjšati naročeno količino določenega izdelka, enostavno popravite količino ali izdelek odstranite iz košarice s klikom na znak »x«.

Postopek zaključevanja naročila sprožite s klikom na košarico ter gumbom “Naprej na naročilo” ali v primeru, da ste količino naročila spreminjali najprej kliknete na »Posodobi košarico« in šele ko je košarica posodobljena kliknete »Naprej na naročilo«. Preglejte svoje naročilo, izberite način plačila (po povzetju ali neposredna bančna transakcija) in kliknite na »Zaključek nakupa«.

Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake:

 

  1. Prijava oz. registracija uporabnika
  2. Pregled vsebine košarice
  3. Izbira načina plačila
  4. Naslov za dostavo; v tem koraku preverite če je naslov za dostavo pravi.
  5. Pregled naročila; na tem koraku lahko preverite pravilnost vseh podatkov
  6. Zaključek nakupa.

Na predzadnjem koraku (pregled naročila) morate potrditi, da se strinjate s splošnimi pogoji nakupa. Po oddanem naročilu boste po elektronski pošti prejeli povzetek naročenih izdelkov.

 

Kupnino plačate z gotovino dostavni službi ob dostavi naročenega blaga. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila. Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke lahko plačate tudi ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.

Pri gotovinskem plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR za pakete v vrednosti do 98 EUR oziroma za pakete višje vrednosti provizijo 1,07 % od vrednosti paketa in najmanj 1,05 EUR.

V kolikor naročnik naročenega blaga ob dogovorjenem datumu ne bo prevzel, stroške ponovne dostave krije naročnik.

Podatki za nakazilo so

Lastnik računa: Eva Avbelj s.p., Vidrga 3, Vidrga, 1411 Izlake

IBAN: SI56 2900 0005 2459 203 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)

Sklic: 00 številka naročila

Banka: Unicredit Banka Slovenija d. d.,

Koda namena: GDSV

 

Svoje obveznosti lahko poravnate preko spletne banke kot tudi neposredno na banki ali pošti.

Prosimo, da plačilo po predračunu poravnate v roku 2 delovnih dni od prejema predračuna na vaš e-naslov. V primeru, da bodo naročila neporavnana, sistem za urejanje naročil, naročila avtomatsko izbriše.

Izdelke lahko plačate z nakazilom na naš TRR ali pa izdelke plačate po povzetju.

V prihodnosti bomo omogočili tudi plačevanje s kreditnima karticami.

Izdelke naročene do 14.00 te ure odpremimo še isti dan. Običajno izdelki prispejo na vaš naslov že naslednji dan, da pa boste sigurni pa računajte da je rok dobave lahko  od 2 do 3 dni kadar je izdelek na zalogi. Razlog temu so pogoji dostavne službe.

Če je izdelek v prihodu vas bomo o natančni dobavljivosti bomo obvestili. Ta status je namenjen izdelkom, ki jih trenutno ni na zalogi, a je pričakovana dobava v roku 1 tedna. O natančni dobavljivosti vas bomo kontaktirali ter se dogovorili o nadaljnjem poteku naročila.

Kadar izdelek nima zaloge in tudi dobave izdelka ne pričakujemo več, se izdelek odstrani iz ponudbe na spletni strani.

Izdelki naročeni v spletni trgovini PinkZebra.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. Naročila oddana do 14 ure bodo poslana še isti dan.

Strošek dostave:

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,50 eur. Za vsa naročila nad 50 eur je poštnina brezplačna.

Če se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke si Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga BN02/UPN oz. stroške nakazila v višini 1,07% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05€. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in/ali strošku dostave.

V primeru neposredne bančne transakcije na naš TRR stroška Poštne provizij eni, le strošek dostave 3,50 eur.

Spletna trgovina PinkZebra nudi dostavo za naročeno blago z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije, ki dostavo opravi večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni, na naslov naveden ob oddaji naročila.

V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje naročenega blaga.

Stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

“Piškotki” (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Zapri