Kako se že reče? Ni vsak dan ponedeljek! Če so mi prvi 3 tedni šli gladko in sem jih preživela brez posebne muke, je bil ta peklenski. Zakaj? Enostavno zaradi pomanjkanja časa… Se mi zdi kot da me življenje prehiteva! Pozni prihodi iz službe, doma 2 otroka, popoldne še kakšne obveznosti, kot so otroški nastopi, govorilne ure ipd. Če ne to, je bilo pa pozno službeno kosilo. Jaz prejšnji teden enostavno nisem več našla časa niti za pripravo obrokov. Pa ravno, ko ugotovim, da je v tem fora hujšanja – vnaprejšnja priprava namreč (če kdo ni prebral, sem o tem pisala tukaj).

Kaj pa tek? Niti enkrat nisem šla ☹️. Niti čez vikend! Cel vikend sem namreč delala. Vmes sem kuhala, kaj pospravila, bila z otroci, imela obiske… V ponedeljek in torek spet ne bo šlo, ker sem na službeni poti, kar zopet pomeni en kup hitre in slabe hrane.

i_am_going_to_make_itAmpak od srede naprej, dragi moji, pa jaz nameravam spet zagrabit stvari v svoje roke! 😜 Adijo sladkarije za tolažbo, adijo kruh, ker ni časa za pripravo kakšne zelenjavne zadeve in dobrodošle solatke! Tašča ima ravno že domačo solato, tako da jo bom brez izgovorov vključila v jedilnik vsaj 2x na dan. In tek! Ta bo od srede do nedelje na sporedu vsaj 3x!

 

Tako! Poročam naslednji teden. Upam, da lepe stvari. Aja, teža stoji drugače, ker k sreči vsaj pretiravam ne v teh težkih trenutkih.👍

Lep teden vam želim!

 

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup!