… čudovit Velikonočni ponedeljek ☺️.

Vsake toliko ugotovim, da mi iz denarnice štrli en kup listkov, računov in kuponov, katerih na koncu itak ne izkoristim. Le denarja je vedno premalo notri 😕.

Tokrat pa sem poleg naštetega našla še cel snop kart za kino, kar me je spomnilo na tisto lepo popoldne na Velikonočni ponedeljek. kino_karte_zootropolisTri mamice smo napakirale malčke in se odpravile v Kolosej, kjer smo si ogledali novo Disney-evo risanko Zootropolis. Kaj naj rečem? Super je bila! Ne vem, ali sem to samo jaz, ali je tudi z vami tako, ampak jaz resnično rada gledam vse te animirane filme, ki ti na duhovit, iskriv in otroški način pričarajo uro in pol odklopa od realnega sveta.

Zootropolis, oz. Zootopia v originalu, govori o velikem mestu, kjer živijo različne živali s povsem človeškimi lastnostmi. zootopia_malči_hopZgodba se zanimivo zaplete, ves čas pa se s svojimi pogumnimi dejanji dokazuje policistka zajčica Malči Hop, ki male gledalce poduči, da je pomembno biti pogumen in vztrajen, predvsem pa, da je pomembno verjeti, da v življenju lahko postaneš, kar želiš.

Močno priporočam ogled te risanke! Hecna je in simpatična. Sem že iskala izdelke z motivom junakov iz Zootopie, saj bi jih z veseljem dodala na svoje virtualne police. Bi jih imeli?

V naši  trgovini poleg izdelkov Star Wars namreč še vedno močno prevladujejo izdelki z motivom Ane in Else iz priljubljene risanke Ledeno kraljestvo. Predvsem deklice so nore na vse, iz česar se smehlja ledena kraljica.

Vzootopia_malči_in_niksekakor vas obvestim, če in ko bomo v trgovino dobili pogumno in vztrajno zajčico Malči Hop ali druge junake iz nove risanke Zootropolis. Do takrat pa – hitro v kino, otroci bojo navdušeni!

Ko sem pa že pri velikonočnem ponedeljku, pa te lahko spomnim, da si lahko TUKAJ preneseš Velikonočne pobarvanke. Ali pa katere druge iz moje bogate zbirke.

Maja (velika oboževalka animiranih filmov)

 

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup!