Zadnja leta sem kar malo pozabila nase … Saj veste, ves čas preveč obveznosti v službi, pa hčerka in milijon vsakodnevnih težav in izzivov. Pa sem se kar navadila, da je ves čas tempo, tempo, tempo. Sem vesela že če mi uspe v moj urnik nekako »stlačiti« šport, ki mi je najpomembnejša stres terapija.
Da pa bi šla v salon na razvajanje, pedikuro, manikuro, masažo ali nego obraza… To je pa že svojevrsten projekt. Pa sploh ne vem zakaj.
V glavnem, ta teden sem še doma na bolniški oziroma negi otroka (moja hčerkica je ravno prestala operacijo hrbtenice – morda bom napisala tudi blogec na to temo) in ker je ona sedaj en teden po operaciji toliko okrevala, da jo lahko pustim samo za kakšno uro, sem se končno odločila, da naredim nekaj zase. In sem izbrala en kozmetični salon in se naročila na pedikuro.
Moje noge so jo resnično potrebovale, saj salona niso videle od blizu že nekaj let. No ja, to ne pomeni, da moje noge niso bile urejene, saj sama doma poskrbim za to, ampak vseeno je drugače če ti trdo kožo in nohtke uredijo v salonu. Doma ne moreš tako dobro poskrbeti za nogice, kot to storijo profesionalke v salonu.

Torej, moje nogice danes izgledajo takole.
P.s.: Malo imam posebne prste na nogah, če pogledaš drugi in tretji prstek 🙂 Ampak vem , da nisem edina. Tudi Rebeka Dremelj ima na primer enake. Vem, ker sva jih enkrat primerjali 🙂

20160810_151703

 

Prav veselila sem se kot majhen otrok tele pedikure. Všeč mi je občutek po pedikuri, ko so noge kar nekako lažje, kot da bi stopal po oblaku. Te zanima v kateri salon sem šla? Naročila sem se v Salon Emporias, na Brnčičevi v Črnučah. Kako sem salon našla niti ne vem. Malo sem brskala in vprašala stirca googla :-).

 

Moram povedati, da je bila Tina (gospodična zaposlena v salonu) zelo prijazna. Imajo tudi super sistem in te na dan storitve pokličejo in spomnijo na termin. Verjetno se jim je že večkrat zgodilo, da je kakšna prezaposlena mamica enostavno pozabila nase. No, jaz danes zagotovo nisem in bi prišla na dogovorjeni termin, tudi če me prijazna Tina ne bi poklicala. Sem si preveč želela nekaj narediti zase 🙂
Kozmetični salon je luškam, ambient mi je bil zelo všeč, pa tudi s parkiranjem ni težav okoli trgovskega centra na Brnčičevi.

Takole izgleda notranjost salona.

salon-big

Pa sva začeli… Naprej namakanje nogic v prijetno topli vodi in potem tisti del, ki mi niti ni tako prijeten – urejanje grobe kože. To me ponavadi ali žgečka ali boli, ampak ni bilo nobene panike. Še kateri ta del ni prijeten ali sem samo jaz malo čudna? 😛 Sem pozabila povedat, da mi je med namakanjem nogic gospodična prinesla še cel šop revij za branje. Tračev. To je tudi edini čas, ko se lahko posvetim rumenemu tisku. Tako sem danes izvedela, da je Branko Čakarmiš dobil otroka, da ima Jure Košir novo sopotnico, kje so bili slovenski estradniki na dopustu, pa da je Jan Plestenjak imel operacijo in še in še pomembnih informacij 😉

No, v glavnem na koncu je prišlo na vrsto še lakiranje nohtkov in sušenje, da ne bi takoj razmazala sveže nalakiranih nohtkov. Ampak sem bila pripravljena tudi na to in sem kljub deževnemu dnevu šla v salon kar v japankah. Te so seveda moje priljubljeno obuvalo in me niti malo dežja ne prepriča, da si obujem zaprte čevlje 😀 Verjetno pa sem vseeno bila danes edini optimist v japankah v Ljubljani 🙂
Dekleta in mamice, skratka, da ne dolgovezim … Zelo sem bila zadovoljna s pedikuro in salonom, ter gospodično Tino, ki se mi je posvečala kakšno urico. Moje nogice, pa so zadovoljne še bolj.

Ko se pa odločim, da napišem kaj na temo operacije hrbtenice pri moji najstniški hčerki, pa se javim.
Pa lep dan želim še naprej. Ali pa dopust tistim srečnikom, ki uživate nekje, brez skrbi.

Vaša Petra

P.s.: Kakšno razvajanje si pa ve najraje/največkrat privoščite? 

 

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup v trgovinici PinkZebra!