Zakaj sem se sploh odločila za odprtje spletne trgovine z Disney-evimi izdelki? Sem vam to sploh kdaj povedala 😉? Želite izvedeti, zakaj so naše virtualne police napolnjene s privlačnimi izdelki za otroke Ledeno kraljestvo, Spiderman, Star Wars, Minions, Disney Cars, Disney Planes ipd.?

In še to! Sem v tem sama ali to strast morda delim še s kom 😏?

disney store mallorcaPred leti sem na eni od svojih poti obiskala Palma de Mallorco. Sprehajala sem se po prečudovitih obmorskih ulicah, si ogledovala izložbe in uživala v spomladanskem zraku, v katerem si lahko zaznal vonj po morju. Naenkrat sem zaslišala čudovito filmsko glasbo, in ko sem se ozrla, sem ugotovila, da stojim točno pred eno izmed slavnih Disney-evih trgovin.

Ker je bila takrat moja hči stara ravno 5 let, sin pa leto in pol, sem bila jasno čisto navdušena nad prav vsakim predmetom, ki sem ga prijela v roke. Plišaste igrače Mickey Mouse, skodelice Zlatolaska, oblačila za otroke, kopalke, kape, brisače, in še in še… Vse je bilo tako lepo zloženo in postavljeno na policah, stojalih in bleščeče urejenih razstavnih otočkih. Sem pa tja je trgovino krasil še velik ekran, na katerem so se vrtele Disneyeve risanke, kot so npr. Avtomobili, Avioni in Zlatolaska. disney logoKer je bilo to še pred velikim bumom, ki se mu reče Ledeno kraljestvo ali Vojna zvezd, teh izdelkov, kot so posteljnina Frozen, kopalke ali kopalne brisače, takrat nisem mogla kupiti 😃. Po celotni trgovini se je razlegala glasba iz slavnih Disneyevih filmov in vse se je tako lepo bleščalo.

Misel na to trgovino mi nikakor ni šla iz glave. In glede na dejstvo, da Disney svoje franšize podeljuje izredno omejeno in pod ekstremnimi pogoji, mi je hitro postalo jasno, da največ, kar lahko storim je, da odprem online trgovino z licenčnimi izdelki.

PINK ZEBRA - CGP2015 - logo01Ko sva tako nekega večera s prijateljico Petro, tako kot že tolikokrat prej, “mudrile” kaj in kako bi naredili, da bi se osamosvojili, da bi delali zase in po svoje, predvsem pa, da bi poslovno življenje spletli okrog zasebnega in ne obratno, se je ta želja počasi spreminjala v resničnost. In tako je pozno zvečer, po nekaj popitih pivih in po že ne vem katerem brainstormingu zapovrstjo, nastala PinkZebra. Čisto najina spletna trgovina s hecnim imenom, ki otrokom ponuja vse tisto, kar so doživeli ob gledanju teh čudovitih animiranih filmov.

Ravno ta vikend pa smo z družino pohajkovali po Veroni, in poglejte na kaj smo naleteli…

disney shop veronaDisney store

 

 

 

 

 

 

 

 

disney shop verona1

In takole je vse lepo zloženo  na policah 🙂

 

 

 

 

 

disney shop verona2To so pa tisti razstavni otočki, kjer izdelki skoraj sami skočijo v nakupovalno košarico :).

 

 

 

 

 

 

 

disney shop verona3Takole pa na koncu zgleda zadovoljen otrok, ki odhaja iz Disney-eve trgovine s plišasto Simbo v vrečki :).

 

 

 

 

 

 

 

Klikni TUKAJ in podarila ti bom 10% popusta na tvoj prvi nakup!